Goals and Glory

Goals and Glory var imødeset med stor spænding, idet turneringslederen havde fået dette spil i julegave 2005 af en skare af logabrødrene. På billedet ses Toastmaster, Bon 007.

Turneringslederen skulle dog grueligt meget igennem inden spillet endelig tog fart.

Op til jul skulle arkitekten bag køb af spillet, Bon 007, således havde bedt hans mor om at ringe til turneringslederen – eller dennes husstand. Hun skulle lave aftalen til hvordan julegaven kunne arrangeres med turneringslederens bedre halvdel. Bon 007´s moder skulle således ringe og udgive sig for at være Gallup, om hun måtte tale med husstandens ældste kvinde. Dette var husstanden imidlertid ikke indstillet på, da spørgeren fik svaret: – Ingen interesse, hvorefter det ikke blev til mere. Det skal dog retfærdigvis siges, at det var husstandens datter, der gav beskeden, da resten af familien var optaget.

Derfor blev gode råd pludselig dyre for Bon 007. Men som den Agent han også er, sendte han i stedet et brev til husstandens ældste kvinde, hvorefter de fik talt sammen og arrangeret hvordan julegaven kunne afleveres under træet, så de sidste indbetalere også kunne skrives på julekortet.

Således blev turneringslederen da også noget overrasket da der lå en fin kuvert med et billede og givere under juletræet, om at Goals and Glory en af de nærmeste dage ville blive afleveret på turneringslederens arbejdsplads, hvilket senere viste sig at være fra VTK i Vejle, hvorfra turneringslederen får rengøringsartikler på arbejdet – formidlet af Kostas, som arbejder for VTK.

Endelig kom så dagen, hvor Goals and Glory skulle prøves af i den virkelige verden. Og vi må nok sige, at det er et spil som varmt kan anbefales, selv om den tager noget tid at få afviklet.

Intet var afgjort før sidste runde blev færdigspillet, da Esbjerg med sejr over FC Midtjylland (Bon 007) i den sidste kamp vandt Ligaen og samtidig havde nok økonomi til at gå hele vejen som mester. FCK (Kostas – med bedste spillertrup) og OB (Axxis) kunne dog sagtens med lidt mere held havde taget det Mesterskab som altså i stedet endte hos Esbjerg.

Der er sikkert nogle allerede nu der ser frem til revanche i 2007.