Eksklusiv samling i Smilets by

Af Baronen

Århusianerne fik deres sejr – Vt dannede endnu engang ramme om en succes-arrangement

Måske var det symbolsk at AGFs Superligahold vandt på selsamme dag som Vt tog fat på endnu en sæson. Hvorvidt AGF, alias Anders Jensen, kan køre videre på samme måde, skal naturligvis være op til de kommende modstandere. Men optimismen fejlede i hvert fald ikke noget, da VT arrangerede hygge i smilets by.

Er AGF egentlig Otto Leisner ??
Dagen startede hos selv samme AGF, der lagde ungkarlehybel til. Rundstykkerne blev skyllet ned med Gl. Dansk og fodboldsnak. Stemningen var helt i top, som den nu er når glade mennesker mødes.

Naturligvis blev formiddagen også brugt til den traditionelle quiz. AGF var Otto Laisner og Wolves tog sejren – der mangles altså modstand til den mand.

Kan fugle få pip ??
Fra det indre Århus gik turen på stadion. Undervejs blev Esbjergs fremtid i Dansk fodbold diskuteret kraftigt, naturligvis krydret med de seneste resultater fra den Engelske GM Vauxhall Conference. Umiddelbart er sammenhængen svær og se, og fuglene i skovene omkring stadion var da også helt pippet.

Kan man overhovedet nyde øl fra Ceres ??
Efter kampen mod FC København, som ikke helt retfærdigt endte med 2-1 til AGF, gik turen til undertegnede, hvor frisklavede boller blev nydt med humle fra det lokale bryggeri.

Endnu et fantastisk arrangement var løbet af stablen, og bekræfter kun undertegnede i at VT er blevet en eksklusiv loge, med dejlige mennesker.