Esbjerg tilbage på tronen

Esbjerg havde marginalerne med sig med ligaens næstdårligste modscore, da de sejrslystne fans fra det Jyske endelig kunne lade champagnepropperne springe og guldkaramellerne falde efter syv års fravær på tronen.

Esbjerg lagde på førstepladsen i ni ud af ti uger og sluttede med sæsonens højeste medscore. På den baggrund er det vel ikke helt ufortjent at Esbjerg kunne hente sin syvende ligatitel, selv om DoctorW kunne have sat en kæp i hjulet til sidst, hvis ikke han havde glemt at indlevere tips til sidste runde.

Forglemmelsen kunne være blevet kostbar, men med SPVK´s pointtab til CL-favoritten Windue, endte DoctorW alligevel med sølv. Esbjerg og DoctorW belønnes med hhv. 300 kr. og 200 kr. for sæsonens placeringer.

Se den nye all time medaljeoversigt her

I 1. Division var spændingen intakt helt til slut, idet hele fire tippere kunne nå førstepladsen. I sidste ende blev det brula og Sporti som kunne ånde lettet op med 250 og 200 kr. til ekstra julegodter.

Flot tippet af brula, som også endte på førstepladsen i foråret og dermed kan kåres som årets suverænt mest vindende tipper med 750 kr. i alt til tipskontoen.

Den tætte spænding fortæller meget godt, at til mand mod mand er seks tippere pr. liga vejen frem med høj intensiv spænding helt frem til sidste fløjt.