Jubilæum i Silkeborg

I anledning af Vestjysk tipsturnerings 10 års jubilæum var logebrødrene samlet til hyggelig samvær.

Jubilæum med Whisky-smag
– stor oplevelse for æresgæst !

Vestjysk tipsturnering kan i år skrive 10 års jubilæum og havde i den forbindelse indbudt til jubilæumsfest hvor 9 var tilmeldt, hvoraf to dog måtte melde afbud.

Deltagerne: Baronen, Esbjerg, Falken, FC Whisky, Hvilsom, Peter, Sporti.

Dagen startede på Silkeborg stadion hvor oprykkerne fra SIF tog imod Køge i sæsonens sidste kamp. Det blev ikke nogen mindeværdig kamp, hvilket den derimod blev for 90 årige Hvilsom, som i dagens anledning var inviteret med som æresgæst fra Marienlund Plejehjem – nabo og arbejdsplads for turneringslederen Esbjerg.

Hvilsom var opsat og havde set frem til at se kampen fra tribunen, da han ellers altid har stået op gennem hele sæsonen på Silkeborg stadion. Synet er ikke hvad den har været. Inden pladserne blev fundet havde vi også et lille uheld hvor Hvilsom måtte en tur ned på rumpen at sidde. Han kom dog heldigvis hurtig op igen og var klar til kamp. Det var de andre logebrødre også, som havde sørget for det øl der kunne drikkes. Hvilsom takkede igen ved at sponsorere 100 kr. til en omgang.

– Det er som tak fordi I vil have mig med. I har alle behandlet mig godt. Det vil jeg aldrig glemme, og I har jo også godt af at more jer lidt, lød det storslået fra Vt´s ældste broder på vejen hjem til plejehjemmet.

Kampen på Silkeborg stadion vil ikke blive husket som nogen køn forestilling. Set med hjemmeholdets briller var det kun lige det første kvarter af anden halvleg der var værd at skrive hjem om, da SIF kom tilbage og fik udlignet til 2-2 efter at have været bagud med 0-2. At Køge alligevel vandt 3-2 til sidst var ikke speciel ufortjent. Det så ud som om SIF-spillerne allerede var gået på ferie og havde SAS ligaen i tankerne.

Efter kampen tog Baronen, Falken, FC Whisky, Peter og Sporti et smut til riverboat. Det blev dog kun kortvarigt, idet Baronen havde lovet sin hjælp væk på søerne sammen med kæresten og svigermor. I stedet tog resten til Them, hvor FC Whisky havde købt ind til grillparty.

Her dukkede Esbjerg også op til den første pølse, alt imens EM-kampen stadig viste 0-0 mellem Tyskland og Letland, hvilket den i øvrigt også sluttede, til stor glæde for ikke mindst FC Whisky.

Snakken gik lystigt, og hurtig fandt ikke mindst turneringslederen ud af, at de nye ansigter når det gælder fremvisning af logens brødre, Falken og Sporti, begge er kommet for at blive. Det er fantastisk som vi kan blive ved med at fostre store navne!

FC Whisky og Falken sørgede for den bedste forplejning. FC Whisky var efterhånden kommet i det humør hvor ikke kun øl kunne gøre det mere. Peter, og speciel Sporti fik hældt nogle sjusser op, som indledning til en fremragende EM-kamp mellem Tjekkiet og Holland. Falken kom helt op at ringe da Nistelroy gjorde det til 2-0 for Holland, men blev alligevel til sidst overdøvet af FC Whisky, da Tjekkiet med på en fantastisk anden halvleg fik vendt bøtten til en helt igennem fortjent sejr på 3-2.

Midt i kampen måtte FC Whisky og Sporti have afgjort et væddemål om 100 kr. Et cykelspørgsmål, hvor journalisten Baronen fik et kald på søen til at afklare det. Det endte med sejr til Sporti.

Mens Esbjerg senere tog cyklen hjem, tog FC Whisky, Falken og Sporti med Peter i bil til riverboat i Silkeborg omkring midnatstid. Hvad der så skete derfra melder historien ikke noget om.