Uden CL som trækplaster

Vestjysk tipsturnering får ikke længere Champions League som trækplaster, idet denne med øjeblikkelig virkning lukker ned.

– Jeg stopper på Tipsbladet med udgangen af denne måned, da jeg i stedet har fået job hos Unibet. Som medarbejder hos nogen, der har et direkte konkurrerende produkt til Danske Spils tipskupon, kan jeg selvsagt ikke arrangere en turnering, der anvender Danske Spils kuponer.

– Jeg håber, at fremtiden kan byde på lignende konkurrencer hos Unibet, og at jeg kan lokke bare nogle af jer med over til deres Supertoto i stedet. I mellemtiden vil jeg gerne sige tak for 5 års konkurrence, det har været virkeligt underholdende, og jeg fortsatte gerne, hvis omstændighederne havde været til det, siger Jacob Hansen.

Herfra skal lyde en stor tak og et held og lykke til Jacob for fem års CL-tips.

Efter bestyrelsen har sundet sig lidt over den udmelding har Vestjysk tipsturnering besluttet at køre 2016 til ende, hvorefter der tages stilling til om turneringen fortsætter eller bare skal stå som et minde med over 20 år til historiebogen.